2011. július 27., szerda

Interaktív kutyus, sétál, hangot ad, édes!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült visszáru, vagy csak megmaradt! A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy interaktív kutyus. Ez a rendkívül aranyos, puha szőrű kutya ideális arra, hogy megszerettesd gyermekeddel az állatokat. Észrevétlenül kialakítható a gondoskodás ösztöne, és még takarítani sem kell utána. Mérete, mint egy igazi kisméretű kutyáé! Bekapcsolás után elkezd sétálni, ugató, nyüszögő hangot ad! Ha megunja a sétát megáll! Neked nincsen más dolgod, csak hangosan tapsolni neki, és erre ő ismét sétálni kezd!
Figyelem! A kutyus kishibás játék. Néha előfordul, hogy kerregni kezd a lába, ilyenkor megigazítva a lábait, ismételten sétálni indul. Le is ültethető, viszont felállni nem tud magától, segíteni kell neki, a lábak megigazításával. Ennek ellenére haláli egy jószág!! Mérete: 30X23 cm. Póráza is van, amellyel sétáltathatod! Doboza nincsen!
Kérlek a leírtak figyelembevételével licitáljál, mert garancia nélküli termék!!
Licitet nem törlök, aukciót idő elött nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! Garancia nélküli termék!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 21:42
. Interaktív kutyus, sétál, hangot ad, édes!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése