2011. szeptember 25., vasárnap

akkumulátoros vonat sinekkel - akkus vasút sínen - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Eladó a képen látható vonat. A gyerkőc második szülinapjára vásároltuk mert a vonat a non plus ultra, de igazából inkább tologatjuk mintsem ülünk rajta, úgyhogy megválunk tőle és más játékot kap majd az "; apróság"; helyette.
A vonatot itt vásároltam a vaterán és alapos takarítás, új akkumulátor, új kapcsolók és töltő vásárlását követően kiválóan működő állapotban kínálom eladásra. A vonathoz járó sínek helyenként töröttek azonban ez kicsit sem befolyásolja a működést (néhány darab van csak, és lefényképeztem őket)
A vonat egyébként 15 kg-os gyereket feltöltött aksi mellett gond nélkül szállította, de szerintem 20 kg-os  gyerkőccel is lazán megbírkózik.
A vonat működtetése nem szükségszerűen igényli a síneket, betonon vagy sík területen is működik, mi csak a síneken használtuk, illetve nem használtuk. A vonat előre és hátra is megy, egy kapcsolóval lehet irányt váltani. A vonat kapaszkodóján lévő fehér gomb folyamatos nyomvatartása mellett megy a vonat, így rendkívül biztonságos mivel ha a gyerkőc elengedi a kapaszkodót akkor a vonat megáll. A irányváltó kapcsoló mellett egy duda/síp/kürt kinek milyen hangot ad is van. Az ülés alatt van az akkumulátor.
A terméket villám áras vásárlás esetén Budapesten díjmentesen házhoz viszem, vagy a postai feladás díját (házhoz viszik) átvállalom.
A működő vonatról egy videót feltettem a youtube-ra - linket nem tudok betenni ide, mert a vatera megbüntetne, de a youtube keresőjébe a - akkus gyerekvonat vatera - szavakat beírva egészen biztosan megtalálják a rövid videót működés közben.
Garanciát a termékre nem vállalok, személyes átvétel esetén a termék kipróbálható. Postán történő küldés esetén semminemű garanciát vagy későbbi kifogást a termékkel kapcsolatban - negatív tapasztalatok miatt - nem vállalok. Személyes átvétel nem villámáras vásárlás esetén Bp. X. kerület Martinovics téri OTP-nél hétköznap 17: 00 után.



Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Az aukció vége: 2011-10-09 09:00
. akkumulátoros vonat sinekkel - akkus vasút sínen - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése