2011. szeptember 30., péntek

HOODIA DIET MAX!! AKCIÓ!!! 2300FT - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

HOODIA DIET MAX
ÖSSZETÉTELE:
Hoodia Gordonii: A Hoodia Gordonii kaktusz a délafrikai busmannok átalt őhonos növény az éhség- és szomjúságérzet csökkentése érdekében. Évezredek óta használják a hosszú vadászatok alatt.
Gymnema Sylvestris: Az indiánok egyszerüen csak cukorgyilkosnak nevezik e növényt. A Gymnema Sylvestre sikeresen kontrollálja a vércukorszintet, optimális szinten tartja, s nem engedi a normális érték fölé menni, illetve alá csökkenni.
Phosphatidyl Serine 20%: Ez az elem megemeli a Hoodia Diet MaxTM hatékonyságát !
Guarana (mag): Dél-afrikai babféle, jelentősen megemeli a szervezet energiaszintjét !
Chromium Polynicotinate: Az egyetlen formula mely bizonyitottan elősegiti a zsir cukorrá alakitását ( inzulin funkció), egyensúlyban tartja a vércukorszintet és alacsony szinten tarta a koleszterolt. A Chromium Polynicotinate 300-szor hatékonyabb mint az általában használatos Chromium Picolinate. A Niacin-bound chromium család tagja, mely szükséges a normális protein, zsir és szénhidrát anyagcseréjéhez.
ALKALMAZÁSA:
Étkezés közben 1-2 egy kapszula, bő vízzel lenyelve. Napi megengedett mennyiség maximum 6 kapszula. Egy teljes kúrához kb. 3 doboz szükséges. Egy doboz 60 db kapszulát tartalmaz. Potasszium szedése javasolt.
Kiknek ajánlott:
A készitmény elsősorban olyan személyeknek ajánlják, akiknek legalább 15 kg súlyfeleslegük van, valamint olyan személyeknek, akik nem tudják megállni a nassolást, akkor sem ha ténylegesen nem is éhesek.
AZ ÁR 1 DARABRA VONATKOZIK!!!
KÉREM CSAK AKKOR LICITÁLJON, HA 5 NAPON BELÜL ÁT IS UTALJA A VÉTELÁRAT ÉS A POSTAKÖLTSÉGET-ELLENKEZŐ ESETBEN TÁRGYTALANNAK VESZEM A VÁSÁRLÁST  ÉS ÉRTÉKELEK!!!
Fizetési lehetőségek: Banki átutalás Személyes átvételre illetve utánvételre nincs lehetőség!!!  
Postázási díj: 3 és/vagy több doboznál: díjmentes, ha 1 címre kell küldeni!!
(bővebben a szállítási feltételeknél)
Az áru kb. 15-20 munkanap alatt ér Magyarországra, kérem ezt a rendelésnél figyelembe venni!!



Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Az aukció vége: 2011-10-12 09:29
. HOODIA DIET MAX!! AKCIÓ!!! 2300FT - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése